ACTUALITAT | NOTÍCIES | VIU ELS BARRIS | ASSOCIACIONS I PROJECTES | TRANSPARÈNCIA

Crea6
L’Espai Jove, “Ludojove”, de la Ludoteca Margarida Bedós, l’associació juvenil SECUNDE i el Punt Òmnia d’Espronceda (Sabadell) gestionat per la FAVIBC, ofereixen als/les joves del Districte 6 de Sabadell, tot tipus de recursos creatius, formatius, professionals i de qualitat. El Crea6 Sabadell, és, un espai d’expressió cultural i artística dels joves del territori. Té com a objectiu fonamental, donar veu a les creacions que els joves del Districte 6 de Sabadell, volen oferir a la comunitat.
El treball d’aquests joves, vinculats als diferents projectes juvenils, es va organitzar un any més, al voltant d’aquesta mostra/festival on els/les assistents van poder veure treballs i creacions en els àmbits de: el teatre social, la creació digital, la música, microrrelats i micro curtmetratges, animació, dinamització infantil i juvenil, etc.
El festival/mostra Crea6 del passat 7 de juliol tenia quatre espais ben diferenciats: Espais creatiu, Mostres o exposicions, Animació i dinamització juvenil i Espectacles.
Totes les activitats van ser obertes a tothom i van funcionar d’allò més bé, així ho van constatar el gran nombre de persones que van apropar-se a la plaça Castelao durant tota la tarda. Aquesta ha estat ja la segona edició del Crea6 que hem organitzat i creiem que el resultat ha estat molt positiu. Esperem seguir treballant en aquesta mateixa línia pel proper curs 2016-2017, amb la il·lusió de millorar sempre i d'oferir als/les joves del territori les eines, tant socials com comunitàries, pel seu desenvolupament personal i col·lectiu.