LA FAVIBC | PERSONES i ASSOCIACIONS

30 anys de treball pels barris d'habitatge social. Aquesta publicació recull els testimonis i els projectes de les persones voluntàries de les AV.

La FAVIBC organitza des del 2017, un Concurs de Relats Breus per a les dones dels barris d'habitatge social. Tots els relats presentats a concurs es compilen en un llibre que es publica i es distribueix de manera gratuïta entre les concursants i les entitats que col·laboren. Posem al vostre abast els tres primers volums en format PDF.

VIU ELS BARRIS, és la publicació periòdica de la FAVIBC. Trobareu informació dels barris, dels projectes i de les personers que treballen dia a dia per tal que les associacions de veïns segueixin sent el referent als barris d'habitatge social. La FAVIBC no es fa responsable de les idees i opinions expre ssades pels seus col·laboradors en els articles.

Número especial de la revista amb motiu del 30 aniversari de la FAVIBC. Sumari:

30 Aniversari de la FAVIBC. Persones i Associacions. Les Polítiques d’Habitatge. Òmnia: 20 anys als barris. Actuacions Territorials. L’habitatge a Europa. Millores i adequacions dels Barris.

 
 
Amb motiu de l'exposició Viu els barris, la FAVIBC va publicar un còmic commemoratiu sobre la seva història. Descarregue-lo en la seva versió catalana o castellana.